Znanstveni i stručni skupovi

 

20 lis, 2023.

Na kongresu koji se od 18.10. do 20.10. održao u Rimu pod naslovom "6th International Symposium on Gluten-free Cereal Products and Beverages",

6 lis, 2023.

Hrvatski centar kompetencija za HPC, u koordinaciji Sveučilišnog računskog centra Srce i konzorcija ustanova

18 ruj, 2023.

Sveučilište u Zagrebu je pokrovitelj 4. međunarodne konferencije VODE U OSJETLJIVIM I ZAŠTIĆENIM PODRUČJIMA (WSPA2024 konferencija), koja će se održati u Puli, od 10.-13. travnja 2024. godine

12 ruj, 2023.

Drage kolegice i kolege, dragi studenti, 

pozivamo vas da nam se pridružite na jubilarnom 15. stručnom skupu "Funkcionalna hrana u Hrvatsko", koji će se održati 05. listopada 2023. godine u Vijećnici HGK-a, Roosveltov trg 2.

11 ruj, 2023.

Simpozij pod nazivom "Peptide Chemistry Day" održat će se u srijedu 20. rujna 2023. na Sveučilištu u Zagrebu u zgradi Regionalnoga centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe - SEECEL na Kajzerici (Ulica Radoslava Cimermana 88, 10000 Zagreb).

5 srp, 2023.

Prehrambeno-biotehnološki fakultet je suorganizator konferencije8th Cereals & Europe Spring Meeting 2024,

4 srp, 2023.

U sklopu 14. izdanja Međunarodnog kongresa inženjerstva i hrane (ICEF14) u Nantesu (Francuska) sudjelovala je doktorandica Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta sa svojim posterom pod naslovom ''Ultrasonically modified enzyme activity, antioxidant capacity and physicochemical properties of cereal brans and their application in flat bread production''.

15 lip, 2023.

Koliko majki u Hrvatskoj doji? Koje su namirnice koje se prve uvode mališanima? Koji mesni proizvod je apsolutni broj jedan po preferencijama naših najmlađih?

9 pro, 2022.

U okviru 10. međunarodnog kongresa prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista (održanog u Zagrebu od 30.11.2022. do 2.12.2022.) u suorganizaciji Hrvatske akademije tehničkih znanosti, održan je i satelitski simpozij Vera Johanides koji se tradicionalno održava u čast velike hrvatske znanstvenice, profesorice emeritus Vere Johanides, sveučilišne profesorice i utemeljiteljice biotehnologije i biokemijskoga inženjerstva u Hrvatskoj.

21 ruj, 2022.

Sinergija znanosti, tehnologije, tržišnih tendencija, kontrole i sigurnosti hrane održati će se 04. listopada 2022. godine u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore
Rooseveltov trg 2, Zagreb

{* *}