Arhiva Oglasne ploče

8 pro, 2021.

Svečana dodjela diploma studentima diplomskoga studija Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Orléansu iz područja bioindustrije održana je u utorak 7. prosinca 2021. godine u 10 sati, u auli Sveučilišta u Zagrebu.

13 ruj, 2021.

Poštovane kolegice i kolege,
Ovim putem vas obavještavam da je otvoren natječaj (drugi dodatni poziv) za projektne prijedloge u okviru mreže BlueBio (ERA-NET Cofund in Blue Bioeconomy – Unlocking the Potential of Aquatic Bioresources)

7 ruj, 2021.

Dragi studenti,

Ovim putem javljamo da će se zbog ograničenja financija 1. krug natječaja za Erasmus+ stručnu praksu za 2021./22. zatvoriti ipak nešto ranije od predviđenog.

2 ruj, 2021.

Poštovane kolegice i kolege,
U okviru ERASMUS+ programa mobilnosti na Prehrambeno-biotehnološki fakultet dolaze nam kolege is Poljske (Poznan University of Life Sciences): Profesor Ryszard Kowalski, Profesor Michal Piatek i Profesorica Miroslawa Krzywdzinska-Bartkowiak.

19 srp, 2021.

Poštovane kolegice i kolege,

Ovim putem vas pozivam da se prijavite na seminar u organizaciji asocijacije: European Federation of Food Science and Technology "EFFoST".

Srdačan pozdrav,

Mladen Brnčić

13 srp, 2021.

Poštovani,

 otvoren je natječaj  Istraživački projekti – Švicarsko-hrvatski bilateralni projekti (IPCH-2021-10) unutar Weave instrumenta.

13 srp, 2021.

Poštovane kolegice i kolege,
Znanstveni časopis "Foods" (IF: 4.350 - Q1) objavljuje poziv za objavu radova u posebnom broju pod nazivom:

6 srp, 2021.

Dragi kolegice i kolege,

u tijeku su informativni dani za natječaje iz novog ciklusa Horizon Europe programa a koje možete pratiti (bez prethodne registracije)

11 lip, 2021.

Dear ISEKI members,

We are happy to announce the upcoming fourth edition of the ISEKI e-conference "Food Texture, Quality, Safety and Biosecurity in the Global Bioeconomy" that will take place on the 10th, 11th and 12th of November 2021.

8 lip, 2021.

Poštovane kolegice i kolege,

Obavještavamo vas o pregledu otvorenih natječaja

{* *}