Oglasna ploča

10 velj, 2022.

Fakultetsko povjerenstvo za nominiranje kandidata za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravak u okviru Erasmus+ (SMS) programa za programske zemlje (KA103) za akademsku godinu 2022./23., donijelo je kriterije odnosno razradilo je sustav bodovanja za izradu rang liste.

10 velj, 2022.

Objavljen Natječaj Erasmus+ studenti studijski boravak (SMS) za programske zemlje (EU-KA131) za akademsku godinu 2022./23.,

2 tra, 2021.

Sveučilište u Zagrebu dio je važnoga i vrijednoga projekta institucionalnoga oblikovanja Europskoga sveučilišta postindustrijskih gradova (UNIC). Uz Sveučilište u Zagrebu, UNIC savez čine Sveučilište Deusto u Bilbaou (Španjolska), Sveučilište Ruhr u Bochumu (Njemačka), Koç sveučilište u Istanbulu (Turska), Erasmus sveučilište u Rotterdamu (Nizozemska), Sveučilište u Corku (Irska), Sveučilište u Liègeu (Belgija) i Sveučilište u Oulu (Finska).

17 ruj, 2021.

Poštovane kolegice i kolege,

Ovim putem vas obavještavam o ISEKI e-kongresu za koji je produljen rok za slanje sažetka.

Srdačan pozdrav,

Mladen Brnčić

13 ruj, 2021.

Poštovane kolegice i kolege,
Ovim putem vas obavještavam da je otvoren natječaj (drugi dodatni poziv) za projektne prijedloge u okviru mreže BlueBio (ERA-NET Cofund in Blue Bioeconomy – Unlocking the Potential of Aquatic Bioresources)

13 ruj, 2021.

Poštovane kolegice i kolege,

Ovim putem vas obavještavam da je otvoren natječaj za Istraživačke projekte HRZZ-a

7 ruj, 2021.

Dragi studenti,

Ovim putem javljamo da će se zbog ograničenja financija 1. krug natječaja za Erasmus+ stručnu praksu za 2021./22. zatvoriti ipak nešto ranije od predviđenog.

2 ruj, 2021.

Poštovane kolegice i kolege,
U okviru ERASMUS+ programa mobilnosti na Prehrambeno-biotehnološki fakultet dolaze nam kolege is Poljske (Poznan University of Life Sciences): Profesor Ryszard Kowalski, Profesor Michal Piatek i Profesorica Miroslawa Krzywdzinska-Bartkowiak.

30 kol, 2021.

Erasmus Student Network (ESN) Zagreb, podružnica najveće europske studentske organizacije koja za cilj ima promicati mobilnost, internacionalnim studentima pomoći pri snalaženju i socijalizaciji u novoj okolini  putem stvaranja sadržaja na lokalnoj razini, a lokalnim studentima pružiti mogućnost razvijanja brojnih vještina.

{* *}