ESN Zagreb prima nove članove!

ESN Zagreb prima nove članove!
30.08.2021.

Erasmus Student Network (ESN) Zagreb, podružnica najveće europske studentske organizacije koja za cilj ima promicati mobilnost, internacionalnim studentima pomoći pri snalaženju i socijalizaciji u novoj okolini  putem stvaranja sadržaja na lokalnoj razini, a lokalnim studentima pružiti mogućnost razvijanja brojnih vještina.

U Zagrebu, ESN promiče mobilnost već punih 10 godina te vas ovim mailom obaviještavamo kako i ove godine primamo nove članove!

Volontiranjem u ESN-u Zagreb naši članovi imaju priliku ostvariti nova poznanstva, steći brojna znanja, dobiti referencu za životopis i razviti se u osobnom i profesionalnom smislu, a sve to, naravno, dolazi uz poticajnu okolinu i zabavu!

Zainteresirani studenti imaju priliku birati dva tima između njih šest: Social Inclusion, Sport, Party, Public Relations, Intercultural Exchange i Travel. Priključivanjem jednom ili dva tima zainteresirani studenti imaju priliku organizirati događaje za strane studente kojima mogu pomoći skupinama u nepovoljnom položaju, promicati zdrav način života, kreirati tematskeevente, naučiti kako se gradi i promovira događaj, poticati na upoznavanje drugih kultura te razviti vještine organizacije i putovanja. 

Prijave su otvorene do 2. rujna u 23:59h putem linka, a u prilogu niže Vam šaljem video, priopćenje i Facebook naslovnicu. U videu i priopćenju naši članovi govore o tome što je ESN Zagreb, zašto se isplati volontirati kod nas, ali i koje su to vještine koje svaki član usvoji, a mogu im pomoći na budućem radnom mjestu! Nadam se kako možete objaviti članak i video na Vašim stranicama i društvenim mrežama te na taj način potaknuti studente na rad u internacionalnom i dinamičnom okruženju!

 ESN Zagreb.mp4

{* *}