Food PackagIng open courseware for higher Education and Staff of companieS 2.0

Food PackagIng open courseware for higher Education and Staff of companieS 2.0
14.09.2022.

Erasmus + project

Grant Agreement: 2021-1-FR01-KA220-HED-000023509

FitNESS 2.0

Otvoreni pristup tečajevima o odgovornom pakiranju hrane

Ključne poruke projekta

  1. Projekt FitNESS 2.0 je financiran iz EU programa koji ima za cilj implementirati „Zeleni plan“ („Green Deal“) Europske Unije poboljšanjem vještina sadašnjim i budućim stručnjacima iz područja pakiranja.
  2. Projekt FitNESS 2.0 omogućuje svima otvoren pristup mrežnim (online) tečajevima o dizajnu i odgovornom korištenju ambalaže za pakiranje hrane koji pomažu u optimiranju sustava koji uključuje nekoliko važnih i ponekad kontradiktornih uloga koje ima ambalaža.
  3. Projekt FitNESS 2.0 će omogućiti studentima i stručnjacima personalizirane tečajeve sa certifikatima validiranim kroz online procjenu uspješnosti stečenog znanja.

Pored povećanja nastavnog materijala, FitNESS 2.0 projekt  ima i za cilj uvođenje višejezičnih tečajeva i inovativni pristup personaliziranom učenju (korištenjem umjetne inteligencije za pomoć i vođenje kroz nastavni plan i program). FitNESS 2.0 projekt obraća se ciljanoj skupini stručnjaka: inženjerima prehrambene tehnologije i ambalažnog materijala, stručnjacima koji se bave oporabom materijala i ekonomistima u području kružnog gospodarstva

 Link: www.fitness-foodpackaging.com
{* *}