Novosti

17 tra, 2018.

U organizaciji Hrvatskog društva prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista i Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, u Zagrebu će se od 3.-5. listopada 2018. održati 9. međunarodni kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista.

16 ožu, 2018.

ESACT Frontiers je program Europskog društva za tehnologiju životinjskih stanica (ESACT) čija je uloga promicanje i usmjeravanje mladih stručnjaka iz područja (bio)tehnologije i primijene kulture životinjskih stanica.

7 ožu, 2018.

EUFIC - the European Food Information Council, is a non-profit organisation that provides science-based information on food and health.

12 sij, 2018.
EFA Recruitment Announcement CROATIA 2018_HR

Želite li karijeru u sektoru mljekarstva u međunarodnoj kompaniji?
Jeste li otvoreni prema učenju novog jezika i novim izazovima?
U tom slučaju, ovo je ponuda za vas!

17 lis, 2017.

Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu postao je partnerska ustanova u sklopu projekta Inicijativa privatnog sektora za mlade koji je pokrenula Hrvatska udruga poslodavaca u suradnji s Europskom bankom za obnovu i razvoj.

21 stu, 2016.

Priznanja za najoriginalnije predstavljanje na Smotri ove su godine osvojili Tekstilno-tehnološki fakultet i Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Promotivni film fakulteta

19 svi, 2014.

Poveznice na kojoj se nalaze dokumenti "Interna analiza i Akcijski plan" strategije ljudskih resursa za istraživače

25 velj, 2013.

Obavijest za podnošenje zahtjeva

20 velj, 2013.

Pravo na mirovanje studentskih obaveza