ECOTROPHELIA Hrvatska 2018.

ECOTROPHELIA Hrvatska 2018.
10.04.2018.

Dragi studenti,

izuzetna nam je čast i zadovoljstvo obavijestiti Vas da su otvorene prijave za 5. nacionalno natjecanje timova sastavljenih od studenata preddiplomskih i/ili diplomskih i/ili doktorskih studija Sveučilišta u Republici Hrvatskoj u kreiranju eko-inovativnih prehrambenih proizvoda- ECOTROPHELIA Hrvatska 2018.

Svrha natjecanja je poticanje studentske inovativnosti i kreativnosti, stvaranje novih eko-inovativnih proizvoda temeljenih na studentskim idejama te njihov plasman i promocija na nacionalnom i europskom tržištu.

Budući da se potiče multidisciplinarnost timova i sinergija znanja iz različitih područja prehrambene tehnologije, biotehnologije, nutricionizma, agronomije, medicine, farmacije, ekonomije, grafičkog dizajna, marketinga,... nadamo se prijavi velikog broja kreativnih timova s inovativnim proizvodima!

 

Nemate okupljeni tim, a imate ideju i/ili želju da svojim angažmanom doprineste kvaliteti i pobjedi nekog tima?

Nema odustajanja!

Za sva pitanja i dodatne informacije možete se javiti organizatoru natjecanja na e-mail adresu hdpbn@pbf.hr

 

Za sudjelovanje na ovogodišnjem natjecanju, potrebno je prijaviti svoj tim najkasnije do 12. travnja 2018. godine na e-mail adresu hdpbn@pbf.hr. U prijavi s naznakom „ECOTROPHELIA HRVATSKA 2018“ potrebno je navesti radni naziv proizvoda, kategoriju proizvoda i popis članova tima te naziv matičnog Fakulteta, odnosno Sveučilišta. Naziv proizvoda i popis članova tima ne moraju biti konačni.

Potpunu dokumentaciju proizvoda u elektronskom obliku (PDF format) koordinator tima dostavlja organizatoru natjecanja na e-mail adresu  hdpbn@pbf.hr do 01. lipnja 2018. godine.

5. nacionalno natjecanje održati će se 12. lipnja 2018. godine na PBF-u, a pobjednik nacionalnog natjecanja automatski postaje predstavnik Hrvatske na europskom natjecanju najboljih timova, koje će se ove godine održati u listopadu 2018. godine u Parizu.

U privitku Vam dostavljamo 1. obavijest u cjelosti.

Ecotrophelia Hrvatska 2018

U nadi da ćete se odazvati u što većem broju

najsrdačnije Vas pozdravljamo,

 

Organizacijski odbor Ecotrophelia Hrvatska