EMMA NATJEČAJI

EMMA NATJEČAJI
23.12.2021.

Zajednički istraživački centar (JRC) otvorio je 4 natječaja za pristup Laboratoriju za ocjenu okoliša i mehaničkih materijala (EMMA) organizacijama iz javnog i privatnog sektora. Sudjelovati mogu istraživači iz država članica Europske unije te državama povezanim s istraživačkim programom EURATOM (Ujedinjeno Kraljevstvo i Ukrajina).

Spomenuti natječaji za pristup nuklearnim istraživačkim infrastrukturama smještenima u Pettenu (Nizozemska), otvoreni su od 20. listopada 2021. do 1. veljače 2022. dok se objava rezultata natječaja očekuje sredinom ožujka 2022. godine.

U svrhu poticanja sudjelovanja, odnosno pristupu laboratoriju, Zajednički istraživački centar (JRC), pokriva troškove putovanja i dnevnica korisnicima iz država članica Europske unije te državama povezanim s istraživačkim programom EURATOM (Ujedinjeno Kraljevstvo i Ukrajina).

Više detalja o natječaju dostupni su na  mrežnoj stranici Zajedničkog istraživačkog centra.

Za više informacija slobodno se obratite nacionalnim osobama za kontakt za Zajednički istraživački centar na sandra.vidovic@mobilnost.hr i ivan.makovec@mobilnost.hr.