Obavijest o Uvodnom satu

Obavijest o Uvodnom satu
09.09.2019.

Poštovani studenti I. godine preddiplomskih studija, dragi brucoši,

pozivam Vas na ''Uvodni sat'' za studente koji u ak. god. 2019./2020. kao novi članovi akademske zajednicu započinju s I. godinom preddiplomskih studija.

Uvodni sat će se održati u petak 13. rujna 2019. u velikoj predavaonici (VP) s početkom u 12 h (dolazak je obavezan).

Svrha i sadržaj uvodnog sata su da vas pozdravimo, čestitamo primitak u akademsku zajednicu i prenesemo prve važne informacije i naputke.

Obratiti će vam se dekan Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Ježek, prodekanica za znanost prof. dr. sc. Jadranka Frece, prodekan za međunarodnu suradnju izv. prof. dr. sc. Antonio Starčević, zatim voditelji preddiplomskih studija (prof. dr. sc. Karin Kovačević Ganić – PT, prof. dr. sc. Jagoda Šušković – BT, izv. prof. dr. sc. Zvonimir Šatalić – N), nositelji predmeta I. godine, Valter Ilić, univ. spec. oec. ispred Ureda za upravljanje kvalitetom, i satničarka Jasna Barišić.

U tzv. neslužbenom dijelu ćete dobiti informacije o uslugama i ulozi Sveučilišnog računskog centra (SRCE), i na kraju praktične informacije i savjete od predstavnika Studentskog zbora PBF-a i studentske udruge Probion.

Početak nastave u zimskom semestru za I. godinu preddiplomskih studija je 16. rujna 2019., a ostale važne datume možete vidjeti u akademskom kalendaru PBF-a: http://www.pbf.unizg.hr/studiji/akademski_kalendar

Srdačan pozdrav,

Izv. prof. dr. sc. Zvonimir Šatalić | PhD, Associate Professor
Prodekan za nastavu | Vice dean for education