Obavijest studentima poslijediplomskog studija

Obavijest studentima poslijediplomskog studija
15.10.2020.

Na Institutu Ruđer Bošković od 24.-.27. studenog 2020. će se održati Znanstvena škola pod nazivom "Integrirani pristup istraživanju utjecaja industrijskih odlagališta otpada na okoliš"

Škola je namijenjena studentima doktorskih studija iz područja prirodnih znanosti, prvenstveno studentima Prirodoslovno-matematičkog fakulteta i Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu, studentima Geotehničkog fakulteta u Varaždinu, te svim studentima doktorskih studija koji se u okviru istraživanja na temi doktorske disertacije bave odlagalištima otpada i njihovim utjecajem na okoliš.

Program znanstvene škole obuhvaća: NIZ PREDAVANJA koja će polaznicima približiti različite znanstvene pristupe u istraživanju industrijskog otpada, njegove primjene kao sekundarne sirovine te utjecaja takvih odlagališta na okoliš. PRAKTIČNI DIO znanstvene škole u kojem će studenti imati priliku upoznati neke od analitičkih tehnika koje se koriste u navedenim istraživanjima. PREZENTIRANJE VLASTITOG RADA koji sudionici mogu prijaviti u obliku oralne ili poster prezentacije. Sudjelovanje je moguće prijaviti putem web stranice škole www.znanskola2020.com.hr.