Otvorenje prijava za eSTUDENT natjecanje Brocoola

Otvorenje prijava za eSTUDENT natjecanje Brocoola
10.03.2021.

Započele su prijave eSTUDENTovog najzdravijeg projekta

Projekt Mozak voli zdravo čiji je glavni zadatak motivirati i educirati mlade ljude o zdravom načinu prehrane te poboljšanju životnih navika i ove godine - već tradicionalno, organizira kulinarsko natjecanje Brocoola. Prijave su otvorene od 8 do 17. ožujka. Natjecanje se održava za sve studente koji uživaju u kuhanju, kreativni su i nose u sebi natjecateljski duh. Svake godine pomno se bira glavni zadatak natjecanja, a ove godine to će biti zdrave filmske grickalice.

Tko ne voli grickalice? Često su nam međuobrok, spašavaju nas od gladovanja kada žurimo sa faksa na posao, a od dosade kada je film loš iako u kinu nestaju prije prve scene filma. Neizostavne su u vrijeme ispitnih razdoblja jer ponekad djeluju umirujuće.

Iako su grickalice uvijek povezane sa nezdravim namirnicama, naši natjecatelji imaju priliku ispraviti taj mit i predstaviti grickalice u potpuno novom ruhu – onom zdravom, ali opet ukusnom i primamljivom.

Najvažniji dio ovog natjecanja je ipak osmišljavanje savršenog recepta, priprema grickalica te je cijeli proces potrebno ovjekovječiti u obliku videa. 10 najuspješnijih natjecatelja osvojiti će vrijedne nagrade.

No, za osvajanje nagrade potrebno je prijaviti se.

Za više informacija možete posjetiti službenu stranicu eSTUDENTa gdje možete saznati više zanimljivosti o Brocooli, ali i drugim natjecanjima i aktivnostima eSTUDENTa.