Poziv na informativni dan - Inovacijski vaučeri za MSP-ove

Poziv na informativni dan - Inovacijski vaučeri za MSP-ove
16.09.2020.

Poštovani,

 

U svrhu promicanja inovativnosti u znanstvenim istraživanjima i jačanja suradnje s gospodarstvom, Prehrambeno-biotehnološki fakultet organizira informativni dan koji će se održati 25. rujna 2020. godine

s ciljem upoznavanja predstavnika gospodarstva i industrije sa znanstveno-istraživačkim i stručnim djelatnostima i aktivnostima Fakulteta, te upoznavanja predstavnika gospodarstva kao potencijalnih prijavitelja s predmetom, svrhom i mogućnostima prijave na Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Inovacijski vaučeri za MSP-ove”.

Nakon predstavljanja znanstveno-istraživačke i stručne djelatnosti Fakulteta, predstavnik Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja kao nadležnog tijela za Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Inovacijski vaučeri za MSP-ove” će upoznati prijavljene sudionike, prvenstveno predstavnike gospodarstva, ali i znanstveno-nastavno osoblje kao potencijalne pružatelje usluga u sklopu navedenog Poziva, s pravilima prihvatljivosti prijavitelja te projekta i aktivnosti, kao i odredbama, rokovima i načinu prijave. Sudionici će nakon predstavljanja Poziva imati priliku čuti iskustva u procesu prijave i provedbi jednog uspješno provedenog projekta s PBF-a u sklopu istog Poziva.

U sklopu događanja, zainteresirani potencijalni prijavitelji će uz mogućnost dobivanja odgovora na pitanja vezana uz predmetni Poziv imati i priliku iskazati interes za suradnju s istraživačkim timovima PBF-a.

 

Na ovaj način svim uključenim sudionicima, posebice predstavnicima gospodarstva pružit će se podrška u pripremi i provedbi projekata, odnosno korištenju sredstava europskih strukturnih i investicijskih fondova te uspostava suradnje sa znanstveno-istraživačkom zajednicom što će posljedično doprinijeti jačanju poslovanja i poboljšanju konkurentnosti malih i srednjih poduzetnika.

 

Molimo Vas da ovu obavijest proslijedite svima za koje mislite da mogu biti zainteresirani za sudjelovanje na informativnom danu.

Poziv PBF-a na informativni dan - Inovacijski vaučeri

  • Prijava za sudjelovanje dostavlja se ispunjavanjem prijavnice na poveznici OVDJE, najkasnije do utorka 22.rujna, do 16 sati. Prijava je obavezna radi ograničenog broja mjesta.

Prof. dr.sc. Jadranka Frece

Dekanica PBF-a