Poziv na online radionicu “Kako napisati uspješnu projektnu prijavu za MSCA Razmjenu osoblja”, 21. siječnja 2022.

Poziv na online radionicu “Kako napisati uspješnu projektnu prijavu za MSCA Razmjenu osoblja”, 21. siječnja 2022.
11.01.2022.

U okviru otvorenog natječaja za MSCA Razmjenu osoblja, Agencija za mobilnost i programe EU organizira jednodnevnu online radionicu pod nazivom „Kako napisati uspješnu projektnu prijavu za MSCA Razmjenu osoblja“, koja će se održati u petak 21. siječnja 2022. godine, putem Zoom platforme, s početkom u 9:30 sati.

Radionica je namijenjena javnim i privatnim organizacijama koje namjeravaju prijaviti projektni prijedlog za MSCA razmjenu osoblja u okviru trenutno otvorenog natječaja, osobito administrativnom i znanstvenom osoblju koje je uključeno u izradu MSCA projektnog prijedloga. Putem sljedeće poveznice moguće je izvršiti prijavu na radionicu. Rok za prijavu na radionicu je srijeda 19. siječnja 2022. godine do kraja dana. 

Poveznica na Zoom platformu prijavljenim sudionicima će biti dostavljena naknadno, nakon zatvaranja registracija.

Cilj radionice je povećati stopu uspješnosti hrvatskih prijavitelja u ovom prestižnom europskom programu financiranja znanstvenog istraživanja, koji je dio programa Obzor Europa, te pružiti praktične savjete pri izradi projektnih prijedloga.

U okviru pripreme za sudjelovanjem na radionici, svako preporučamo da proučite kratki Vodič za prijavitelje za MSCA razmjenu osoblja.

Za sve dodatne informacije o radionici, kao i za informacije o otvorenom natječaju MSCA Doktorske mreže, slobodno se obratite MSCA nacionalnim osobama za kontakt na mail sandra.vidovic@ampeu.hr te ivan.makovec@ampeu.hr.