POZIV ZA SURADNJU - YSF

POZIV ZA SURADNJU - YSF
31.07.2020.

AIESEC Hrvatska djeluje kao punopravna članica AIESEC organizacije već 63 godine. Budućim mladim liderima nudimo različite mogućnosti za planiranje i ostvarivanje uspješne karijere. U Hrvatskoj djelujemo u 4 lokalna odbora: Splitu, Osijeku, Varaždinu te već navedenom Zagrebu.

Naime, uz brojne konferencije koje organiziramo na lokalnoj i nacionalnoj razini, ove godine ćemo realizirati jedinstvenu konferenciju koju Vam predstavljamo u nastavku.

Youth Speak Forum (YSF) je najvažnija godišnja AIESEC konferencija na globalnoj razini koja potiče mlade da svojim idejama, u radu s predstavnicima korporativnog sektora, doprinose rješavanju najkritičnijih problema današnjice. Na taj način stvaramo multi-generacijski prostor u kojemu mladi imaju mogućnost diskutirati upravo o takvim temama i na taj način raditi na ciljevima održivog razvoja postavljenim od strane UN-a koje su temeljni koncept AIESEC-a kao organizacije mladih. Više o samoj konferenciji možete pročitati na https://aiesec.org/youth-speak.

Ovogodišnji naglasak konferencije je rad na osmom i dvanaestom cilju održivog razvoja koji su prikazani u nastavku.

image

Konferencija će se održati krajem listopada na području Zagreba, a cilj jest da na njoj sudjeluje više od stotinjak delegata. Preciznije, voljeli bismo okupiti što više mladih zainteresiranih za rad na osobnom razvoju, ali i profesionalnim kompetencijama. Konferencija ovakvog tipa izvrsna je prilika da mladi aktivnim djelovanjem protiv suvremenih problema te razvijanjem osobnog liderskog potencijala postaju bolja verzija sebe te čine svijet boljim mjestom.

Vizual partnerstva