Prijem novih kolektivnih članica u članstvo Udruge inovatora Hrvatske

Prijem novih kolektivnih članica u članstvo Udruge inovatora Hrvatske
12.06.2020.

u ime prorektora za inovacije, transfer tehnologije i komunikacije i člana Izvršnog odbora Udruge inovatora Hrvatske,  prof. dr. sc. Miljenka Šimprage, obavještavamo da je Izvršni odbor Udruge inovatora Hrvatske na svom 2. zasjedanju održanom 2. lipnja 2020. godine donio Odluku o prijemu Sveučilišta u Zagrebu i deset sastavnica Sveučilišta u Zagrebu

(Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije, Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Fakulteta prometnih znanosti, Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Građevinskoga fakulteta, Grafičkoga fakulteta, Metalurškoga fakulteta, Prehrambeno-biotehnološkoga fakulteta, Rudarsko-geološko-naftnoga fakulteta i Šumarskoga fakulteta) kao novih kolektivnih članica u članstvo Udruge inovatora Hrvatske.

 

Vijest o prijemu novih kolektivnih članica u članstvo Udruge inovatora Hrvatske objavljena je na web stranicama Sveučilišta u Zagrebu, a možete ju pronaći na poveznici http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/sveuciliste-u-zagrebu-i-deset-sastavnica-sveucilista-nove-kolektivne-clanice-udruge-inovatora-h/.