Studentsko natjecanje Ecotrophelia

Studentsko natjecanje Ecotrophelia
08.12.2020.

Dragi studenti,

Veliko zadovoljstvo i iznimna nam je čast obavijestiti vas da su otvorene prijave za 7. nacionalno natjecanje studentskih timova preddiplomskih i/ili diplomskih studija Sveučilišta u Republici Hrvatskoj u kreiranju eko-inovativnih prehrambenih proizvoda – ECOTROPHELIA HRVATSKA 2021.

Cilj natjecanja je poticanje studentske kreativnosti, inovativnosti, interdisciplinarnosti te promocija prehrambenih proizvoda na europskom tržištu. Budući da se potiče multidisciplinarnost timova i povezivanje znanja iz različitih područja prehrambene tehnologije, biotehnologije, nutricionizma, agronomije, medicine, farmacije, ekonomije, grafičkog dizajna i marketinga, nadamo se prijavi velikog broja kreativnih i raznolikih timova s inovativnim proizvodima!

Za sudjelovanje na ovogodišnjem natjecanju, potrebno je prijaviti svoj tim najkasnije do 16.04.2021. godine putem ecotrophelia.hr@gmail.com .

Nacionalno natjecanje održat će se u lipnju 2021. godine na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Studenti pobjedničkog tima sudjelovat će na natjecanju ECOTROPHELIA EUROPE 2021.

U prijavi s naznakom „ECOTROPHELIA HRVATSKA 2021“ potrebno je navesti:

1. Radni naziv proizvoda

2. Kategoriju proizvoda

3. Popis članova tima

4. Naziv matičnog Fakulteta, odnosno Sveučilišta

Naziv proizvoda i popis članova tima ne moraju biti konačni.

 

Srdačno vas pozdravljamo i veselimo se vašim prijavama,

                                   Organizacijski odbor natjecanja Ecotrophelia Hrvatska