Uvodni sat

Uvodni sat
07.09.2020.

Uvodni sat za studente I. godine preddiplomskih studija

unnamed

Poštovani studenti I. godine preddiplomskih studija, dragi brucoši

pozivam vas na Uvodni sat  koji će se održati u

petak, 11. rujna 2020. u Velikoj predavaonici (VP) s početkom u 12 h.

Svrha Uvodnog sata je da vas pozdravimo, čestitamo na ulasku u akademsku zajednicu te prenesemo najvažnije informacije i upute vezane za studiranje na PBF-u.

Na Uvodnom satu obratit će vam se dekanica, voditelji preddiplomskih studija, nositelji predmeta I. godine studija, voditeljica Studentske referade, koordinatorica za studente s invaliditetom, satničarka i dr.

U neslužbenom dijelu, dobit ćete praktične informacije i savjete od predstavnika Studentskog zbora PBF-a i studentske udruge Probion.

Početak nastave u zimskom semestru ak. god 2020./2021. za I. godinu preddiplomskih studija je 14. rujna 2020., a ostale važne datume možete vidjeti u akademskom kalendaru PBF-a dostupnog na poveznici http://www.pbf.unizg.hr/studiji/akademski_kalendar.

S obzirom na preporuke za održavanje nastave na visokim učilištima u razdoblju pandemije bolesti COVID-19 studentima nije dozvoljeno dolaziti u prostore Fakulteta s povišenom tjelesnom temperaturom ni dišnim i/ili drugim simptomima zaraznih bolesti. Studenti prije dolaska na Fakultet obavezno trebaju izmjeriti tjelesnu temeperaturu, a tijekom boravka na Fakultetu nositi zaštitnu masku i držati distancu s drugim osobama. Dolazak na Uvodni sat nije obavezan.

Veselimo se zajedničkom susretu i srdačno vas pozdravljamo.

Prof. dr. sc. Višnja Gaurina Srček-prodekanica za nastavu