Uvodni sat za studente I. godine preddiplomskih studija

Uvodni sat za studente I. godine preddiplomskih studija
15.09.2021.

Poštovani studenti I. godine preddiplomskih studija,

dragi brucoši

pozivamo vas na Uvodni sat  koji će se održati u petak,

17. rujna 2021. u velikoj predavaonici (VP)

Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u

Zagrebu s početkom u 12 h.

Svrha i sadržaj uvodnog sata su da vas pozdravimo, čestitamo na ulasku u akademsku zajednicu te prenesemo najvažnije informacije i upute vezane za studiranje na PBF-u.

Na uvodnom satu obratit će vam se nova prodekanica za nastavu PBF-a prof. dr. sc. Ana Vukelić, voditelji preddiplomskih studija (prof. dr. sc. Dubravka Škevin-studij PT i prof. dr. sc. Zvonimir Šatalić-studij N), nositelji predmeta na I. godini studija, koordinatorica za studente s invaliditetom prof. dr. sc. Vlatka Petravić, satničarka Jasna Barišić, voditeljica Studentske referade Vesna Deković i dr.

U tzv. neslužbenom dijelu dobit ćete informacije o uslugama i ulozi Sveučilišnog računskog centra (SRCE), i na kraju praktične informacije i savjete od predstavnika Studentskog zbora PBF-a, studentske udruge Probion i Studentke pivarske udruge PBF-a.

Početak nastave u zimskom semestru ak. god 2021./2021. za I. godinu preddiplomskih studija je 20. rujna 2021., a ostale važne datume možete vidjeti u akademskom kalendaru PBF-a dostupnom na poveznici Akademski kalendar 2021_2022

S obzirom na trenutno važeće preporuke za održavanje nastave na visokim učilištima u razdoblju pandemije bolesti COVID-19 studentima nije dozvoljeno dolaziti u prostore Fakulteta s povišenom tjelesnom temperaturu ni dišnim i/ili drugim simptomima zaraznih bolesti.

Studenti prije dolaska na Fakultet trebaju izmjeriti tjelesnu temperaturu, a tijekom boravka na Fakultetu nositi zaštitnu masku.

Veselimo se zajedničkom susretu i srdačno vas pozdravljamo.

Prof. dr. sc. Višnja Gaurina Srček-prodekanica za nastavu