Webinar - Prehrana sportaša s invaliditetom

Webinar - Prehrana sportaša s invaliditetom
03.11.2020.

Sportska prehrana goruća je tema već dugi niz godina, no koliko znamo o prehrani sportaša s invaliditetom?

Tko su sportaši s invaliditetom i koje čimbenike će stručnjak u radu s njima morati uzeti u obzir kada primjenjuje principe sportske prehrane?
O tome će nam iz daleke Australije pričati Dr. Elizabeth M. Broad, sportska nutricionistica koja je svoju karijeru započela na Australskom institutu za sport 1994. godine. Bavi se sportskom prehranom više od 25 godina, a radila je sa širokim spektrom sportova u Australiji, Škotskoj i SAD-u. Predaje na raznim sveučilištima te je uključena u niz istraživačkih projekata. Također, autorica je niza recenziranih publikacija i poglavlja u knjigama, uključujući uređivanje 1. i 2. izdanja knjige „Sports Nutrition for Paralympic Athletes“. Dr. Broad je radila na dvjema Olimpijskim igrama i četirima Paraolimpijskim igrama. Posljednjih 11 godina provela je specijalizirajući se za paraolimpijske sportaše u Australiji i SAD-u.

Ukoliko želite proširiti svoje znanje u području sportske prehrane, pridružite nam se na prvom PROBIONline internacionalnom webinaru ove godine!

Kada?
U četvrtak 12.11. u 21 h

Gdje?
Uživo na FB stranici događaja (https://www.facebook.com/events/914719542391638/ )

Vaš PROBION

 

Webinar- Sports Nutrition for Para Athletes

Sports nutrition has been a burning topic for many years, but how much do we know about the nutrition of para athletes?

 

Who are para athletes and what factors a practitioner may need to consider when applying sports nutrition principles to para athletes?

 

The answers to these questions and many more will be given by our lecturer, all the way from Australia, . . , a sports nutritionist for over 25 years, who has spent the last 11 years specializing in Paralympic sports both in Australia and the United States.

 

If you want to expand your knowledge in the field of sports nutrition, join us at the first PROBIONline international webinar of this academic year!

When?

Thursday 12.11. at p.m. (GMT+1)

 

Where?

Live on the FB event's page (https://www.facebook.com/events/914719542391638/ )

PROBIONline platform was made by the Students' Association of Faculty of Food Technology and Biotechnology PROBION, University of Zagreb, Croatia.