Zamolba - istraživanje "Kvaliteta visokoškolske nastave za studente s invaliditetom u okolnostima pandemije COVID-19"

Zamolba - istraživanje "Kvaliteta visokoškolske nastave za studente s invaliditetom u okolnostima pandemije COVID-19"
11.07.2022.

Poštovani i dragi studentice i studenti,

molimo Vas da svojim sudjelovanjem u anketi pod nazivom „Studiranje bez prepreka“ pomognete u boljem razumijevanju izazova s kojima ste se susreli u okolnostima pandemije COVID-19, a time i unaprjeđenju buduće obrazovne prakse (bilo u okviru redovne nastave ili izvanrednih kriznih situacija).

Anketa je namijenjena svim studentima Sveučilišta u Zagrebu koji zbog specifičnih poteškoća, bolesti ili oštećenja, imaju teškoće u realizaciji svakodnevnih akademskih aktivnosti (studentima s oštećenjima vida, sluha i motorike, kroničnim bolestima, poteškoćama u području mentalnog zdravlja, specifičnim teškoćama u učenju kao što su disleksija, disgrafija i ADHD i Aspergerovim sindromom).

Ispunjavanje ankete traje oko 15 minuta. Sudjelovanje je dobrovoljno i anonimno, a prikupljeni podaci bit će prikazani isključivo na grupnoj razini.

Ako Vam je sudjelovanje u istraživanju u ovom obliku otežano, možete nam se slobodno javiti pa ćemo individualno dogovoriti način sudjelovanja odnosno ispunjavanja ankete.

U slučaju bilo kakvih pitanja vezanih uz anketni upitnik, postupak ili rezultate istraživanja, također nam se slobodno obratite putem sljedećih kontakata: vnovak@unizg.hr, apetak@hrstud.hr ili lelia.kis.glavas@erf.unizg.hr

 

Poveznica na anketni upitnik:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeOvAdFz7UXqNePoluASpj9kilh4eJwrs5xO67uoEr9y5ui7Q/viewform

ETIČKO mišljenje

{* *}