2. Udruga studenata Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta “PROBION“

probion_mali

O PROBION-u:

 Udruga PROBION, odnosno Udruga studenata Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta relativno je mlada udruga, koja svoje djelovanje na ovome fakultetu bilježi od 2015. godine.

Detaljnije...

 O PROBION-u.pdf 418,68 kB

Galerija slika

Više...

 

Za dodatne informacije, kontakt i vijesti o aktivnostima udruge posjetite Facebook stranicu udruge.

Izvještaji:

NOVOSTI:

13 velj, 2023.

U suradnji sa Uredom za razvoj karijera Sveučilišta u Zagrebu i Prehrambeno-biotehnološkim fakultetom organiziramo besplatne karijerne radionice za sve studente našeg/Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta koji žele svladati komunikacijske vještine potrebne za za uspješan početak svoje buduće karijere!

7 pro, 2022.

Dragi studenti, profesori i ostali zaposlenici,

Sve studentske organizacije pozivaju vas na još jedan Humanitarni Božićni tjedan PBF-a!

30 ožu, 2022.

Poštovani,

Velika nam je čast i zadovoljstvo i ove godine Vas pozvati na sudjelovanje u Trećem interdisciplinarnom studentskom simpoziju „Prehrana i zdravlje“.

8 sij, 2022.

PROBION organizira trodnevni događaj o razvoju alternativnih proteina u prehrambenoj revoluciji.

30 stu, 2021.

Kada hrana postaje tvoj (ne)prijatelj? – Odnos prema hrani i put prema poremećaju hranjenja

26 stu, 2021.

Ovim putem Vas pozivamo na sudjelovanje na 5.Food Revolution Day – Internacionalnom Kongresu Zdravlja koji će održati 27. I 28. studenog 2021. godine

12 stu, 2021.

Postoji li poveznica između hrane i našeg mentalnog zdravlja? Možemo li hranom utjecati na naše raspoloženje? Što jesti i biti sretan? Čini li nas čokolada sretnima ili je ipak riječ o nekim drugim namirnicama?

29 ruj, 2021.

Želiš li bolje upoznati svoje kolege i surađivati na raznim projektima?

19 svi, 2021.

Unatrag nekoliko godina kokosovo ulje je postalo pravi hit, od primjene u prehrani pa do primjene u kozmetičkoj industriji i DIY kozmetičkim proizvodima.

19 ožu, 2021.

PROBIONline webinar:

Primjena biopolimera u poljoprivredno-prehrambenom sektoru- od prehrambene ambalaže do nanotehnologije

{* *}