PROBION organizira trodnevni događaj o razvoju alternativnih proteina u prehrambenoj revoluciji.
Tri biotehnološka područja, kultivirano meso, plant-based meso i fermentacija, predvodnici su transformacije konvencionalnih izvora proteina bez žrtvovanja okusa, cijene i praktičnosti.
Webinari će se održati online tijekom 17., 19. i 21. siječnja 2022. na platformi Zoom. Tijekom spomenuta tri dana održat će se predavanja, prezentacije tvrtki i networking s istim koji će se baviti temama iz područja alternativnih proteina. U ovom trodnevnom događaju sudjeluju The Good Food Institute (Arjun Iyer i Seren Kell), dva profesora iz područja alternativnih proteina (Jette Feveile Young i Rui Costa), tvrtke FUMI ingredients, Mycorena, The Protein Brewery, Wildtype, Anjy Meat, Revo, Juicy Marbles i RIP Foods, kao i stručnjaci iz R&D područja, Anita Broellochs, Julia Gil N. Martin i Ajda Pulko.
Ne propustite priliku da dobijete savjete od stručnjaka iz prehrambene tehnologije i biotehnologije, da direktno pričate s kompanijom koja vas zanima te produbite znanje o alternativnim izvorima proteina!
Pozivamo Vas da posjetite Facebook stranicu događaja i stranicu za registraciju za prisustvovanje.
Besplatne ulaznice/stranica događaja: