PROBION webinari: „The Future of Food - alternative protein industry and our diet“

PROBION webinari: „The Future of Food - alternative protein industry and our diet“
08.01.2022.

PROBION organizira trodnevni događaj o razvoju alternativnih proteina u prehrambenoj revoluciji.

Tri biotehnološka područja, kultivirano meso, plant-based meso i fermentacija, predvodnici su transformacije konvencionalnih izvora proteina bez žrtvovanja okusa, cijene i praktičnosti.

Webinari će se održati online tijekom 17., 19. i 21. siječnja 2022. na platformi Zoom. Tijekom spomenuta tri dana održat će se predavanja, prezentacije tvrtki i networking s istim koji će se baviti temama iz područja alternativnih proteina. U ovom trodnevnom događaju sudjeluju The Good Food Institute (Arjun Iyer i Seren Kell), dva profesora iz područja alternativnih proteina (Jette Feveile Young i Rui Costa), tvrtke FUMI ingredients, Mycorena, The Protein Brewery, Wildtype, Anjy Meat, Revo, Juicy Marbles i RIP Foods, kao i stručnjaci iz R&D područja, Anita Broellochs, Julia Gil N. Martin i Ajda Pulko.

 

Ne propustite priliku da dobijete savjete od stručnjaka iz prehrambene tehnologije i biotehnologije, da direktno pričate s kompanijom koja vas zanima te produbite znanje o alternativnim izvorima proteina!

 

Pozivamo Vas da posjetite Facebook stranicu događaja i stranicu za registraciju za prisustvovanje.

 

Besplatne ulaznice/stranica događaja:

https://www.eventbrite.com/e/the-future-of-food-alternative-protein-industry-and-our-diet-tickets-233007400407

Facebook: https://www.facebook.com/events/915324502520436

{* *}