Ecotrophelia Hrvatska 2022.- Obavijest

Ecotrophelia Hrvatska 2022.- Obavijest
11.04.2022.

Dragi studenti,

Veliko zadovoljstvo i iznimna nam je čast obavijestiti vas da su otvorene prijave za 8. nacionalno natjecanje studentskih timova preddiplomskih i/ili diplomskih studija Sveučilišta u Republici Hrvatskoj u kreiranju eko-inovativnih prehrambenih proizvoda – ECOTROPHELIA Hrvatska 2022.

Cilj natjecanja je poticanje studentske kreativnosti, inovativnosti, interdisciplinarnosti te promocija proizvoda na europskom tržištu. Budući da se potiče multidisciplinarnost timova i povezivanje znanja iz različitih područja prehrambene tehnologije, biotehnologije, nutricionizma, agronomije, medicine, farmacije, ekonomije, grafičkog dizajna, marketinga… nadamo se prijavi velikog broja kreativnih i raznolikih timova s inovativnim proizvodima!

Za sudjelovanje na ovogodišnjem natjecanju, potrebno je prijaviti svoj tim najkasnije do 15.04.2022. godine putem Google obrasca https://docs.google.com/forms/u/2/d/1GegxCnC-PGrdCiFbAYFGUZdDQVyuBeTvnaOSMdQQS5o/edit?fbclid=IwAR3SfhN7G7j1zH_L_AsqatE5CuXJr_0nnquUXETIlUSdZGWBVrIL10x-2Rg  , a natjecanje će se održati u lipnju 2022. godine na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Naziv proizvoda i popis članova tima ne moraju biti konačni.

Srdačno vas pozdravljamo i veselimo se vašim prijavama,

 Organizacijski odbor natjecanja Ecotrophelia Hrvatska.    

Ecotrophelia plakat

{* *}