Popis obaveznih i izbornih predmeta s brojem sati aktivne nastave potrebnih za njihovu izvedbu i brojem ECTS bodova.
Godina/ Sem. |
Predmet | ECTS | Satnica |
---|---|---|---|
1. / I | Prehrambeno-procesno inženjerstvo 2 | 5 | 65 |
Prehrambene tehnologije namirnica životinjskog porijekla | 8 | 92 | |
Higijena i sanitacija u prehrambenom lancu | 6 | 70 | |
Toksikologija hrane | 5 | 63 | |
Izborni predmeti skupina A1* | 6 | ||
Ukupno | 30 | ||
Izborni predmeti A1* (zimski semestar) | |||
1. / II | Suvremene metode u analitici hrane | 5 | 65 |
Sigurnost hrane | 6 | 65 | |
Upravljanje kvalitetom hrane | 5 | 60 | |
Prehrambene tehnologije namirnica biljnog podrijetla | 8 | 100 | |
Metodika znanstvenog rada i zaštita intelektualnog vlasništva | 3 | 35 | |
Izborni predmeti skupina A2* | 3 | ||
Ukupno | 30 | ||
Izborni predmeti A2* (ljetni semestar) | |||
2. / III | Sljedivost u prehrambenom lancu | 7 | 85 |
Marketing prehrambenih proizvoda | 3 | 35 | |
Izborni predmeti, skupina A1 i B1* | 10 | ||
Uvod u diplomski rad | 10 | 150 | |
Ukupno | 30 | ||
Izborni predmeti B1* (zimski semestar) | |||
2. / IV | Menadžment | 5 | 60 |
Izborni predmeti, skupina B2* | 5 | ||
Diplomski rad | 20 | ||
Ukupno | 30 | ||
Izborni predmeti B2* (ljetni semestar) |
Izborni predmeti skupine A1:
Predmet | ECTS | Satnica |
---|---|---|
Prehrambeni aditivi | 3 | 35 |
Odabrana poglavlja u pakiranju hrane | 3 | 30 |
Osnovni principi pravilne prehrane | 3 | 30 |
Senzorske analize hrane | 3 | 35 |
Primijenjena instrumentalna analiza | 3 | 50 |
Izborni predmeti skupine A2:
Izborni predmeti skupine B1:
Izborni predmeti skupine B2: