Opis programa

Popis obveznih i izbornih predmeta s brojem sati aktivne nastave potrebnih za njihovu izvedbu i brojem ECTS bodova

OBAVEZNI PREDMETI Nastavnici

Sati

(P+S)

ECTS
Sustavi proizvodnje hrane “Od farme do stola” Siniša Srečec

45

20+25

5
Rizici u prehrambenom lancu

Helga Medić

Sanja Vidaček Filipec

45

25+20

5
Sustavi kontrole kvalitete

Nada Vahčić

Mirjana Hruškar

Ksenija Markov

45

20+25

5
Uvođenje sustava kvalitete i sigurnosti hrane

Helga Medić

Mirjana Hruškar

45

20+25

5
Analiza rizika

Sanja Vidaček Filipec

Marina Krpan

45

20+25

5
Ukupno upravljanje kvalitetom hrane

Mirjana Hruškar

Nada Vahčić

Ksenija Marković

45

20+25

5
Sljedivost i izvornost hrane

Mirjana Hruškar

Sanja Vidaček Filipec

Marina Krpan

30

20+10

4
Zakonski propisi o hrani

Mara Banović

Jelena Đugum

30

20+10

4
Etika hrane Irena Colić Barić

30

20+10

4
Znanost o potrošačima Irena Colić Barić

30

20+10

4
Marketing  

30

20+10

4

 

IZBORNI PREDMETI

izvode se u obliku konzultacija prema odabiru studenta, svaki nosi 5ECTS bodova, student bira dva od dolje ponuđenih predmeta

Nastavnici

Sati

(P+S)

ECTS
Higijensko inženjerstvo i dizajn opreme za prehrambenu industriju

Sanja Vidaček Filipec

Helga Medić

45 5
Razvoj pekarskih proizvoda Duška Ćurić

45

 

5
Razvoj  proizvoda od voća i povrća

Verica Dragović-Uzelac

Branka Levaj

45

 

5
Razvoj konditorskih  proizvoda  Draženka Komes

45

 

5
Razvoj  proizvoda na bazi ulja i masti   Dubravka Škevin

45

 

5
Razvoj mesnih i ribljih proizvoda

Helga Medić

Sanja Vidaček Filipec

45

 

5
Razvoj  proizvoda  u vinarstvu Karin Kovačević Ganić

45

 

5
Razvoj  mliječnih proizvoda  Rajka Božanić

45

 

5
Pakiranje hrane Kata Galić

45

 

5
Odnos hrana-zdravlje

Irena Colić Barić

Ines Panjkota Krbavčić

45

 

5
{* *}