Popis obveznih i izbornih predmeta s brojem sati aktivne nastave potrebnih za njihovu izvedbu i brojem ECTS bodova
OBAVEZNI PREDMETI | Nastavnici | Sati (P+S) |
ECTS |
---|---|---|---|
Sustavi proizvodnje hrane “Od farme do stola” | Siniša Srečec | 45 20+25 |
5 |
Rizici u prehrambenom lancu | Helga Medić Sanja Vidaček Filipec |
45 25+20 |
5 |
Sustavi kontrole kvalitete | Nada Vahčić Mirjana Hruškar Ksenija Markov |
45 20+25 |
5 |
Uvođenje sustava kvalitete i sigurnosti hrane | Helga Medić Mirjana Hruškar |
45 20+25 |
5 |
Analiza rizika | Sanja Vidaček Filipec Marina Krpan |
45 20+25 |
5 |
Ukupno upravljanje kvalitetom hrane | Mirjana Hruškar Nada Vahčić Ksenija Marković |
45 20+25 |
5 |
Sljedivost i izvornost hrane | Mirjana Hruškar Sanja Vidaček Filipec Marina Krpan |
30 20+10 |
4 |
Zakonski propisi o hrani | Mara Banović Jelena Đugum |
30 20+10 |
4 |
Etika hrane | Irena Colić Barić | 30 20+10 |
4 |
Znanost o potrošačima | Irena Colić Barić | 30 20+10 |
4 |
Marketing | 30 20+10 |
4 |
IZBORNI PREDMETI izvode se u obliku konzultacija prema odabiru studenta, svaki nosi 5ECTS bodova, student bira dva od dolje ponuđenih predmeta |
Nastavnici | Sati (P+S) |
ECTS |
---|---|---|---|
Higijensko inženjerstvo i dizajn opreme za prehrambenu industriju | Sanja Vidaček Filipec Helga Medić |
45 | 5 |
Razvoj pekarskih proizvoda | Duška Ćurić | 45
|
5 |
Razvoj proizvoda od voća i povrća | Verica Dragović-Uzelac Branka Levaj |
45
|
5 |
Razvoj konditorskih proizvoda | Draženka Komes | 45
|
5 |
Razvoj proizvoda na bazi ulja i masti | Dubravka Škevin | 45
|
5 |
Razvoj mesnih i ribljih proizvoda | Helga Medić Sanja Vidaček Filipec |
45
|
5 |
Razvoj proizvoda u vinarstvu | Karin Kovačević Ganić | 45
|
5 |
Razvoj mliječnih proizvoda | Rajka Božanić | 45
|
5 |
Pakiranje hrane | Kata Galić | 45
|
5 |
Odnos hrana-zdravlje | Irena Colić Barić Ines Panjkota Krbavčić |
45
|
5 |