BEST-ov stručni seminar

BEST-ov stručni seminar
07.11.2017.

Teško se koncentriraš na učenje jer su ti misli samo u putovanjima? Želiš posjetiti Moskvu? Probati pravi grčki Souvlaki? Piti francusko vino? Upoznati zgodne Talijanke, Rumunjke, Ukrajinke, ili možda kojeg zgodnog Španjolca? Pokazati svima najbolje hrvatske delicije? Ili jednostavno posjetiti jednu od mnogih europskih zemalja i naučiti nešto novo?

BEST je ovdje baš za tebe i nudi ti 18 različitih seminara koji se održavaju od ožujka do lipnja 2018. diljem cijele Europe, a možeš se prijaviti već sada!

Kroz samo nekoliko jednostavnih koraka ovo proljeće može biti najzabavnije do sada:
1) Napravi korisnički račun na best.eu.org
2) Istraži ponuđene seminare na https://best.eu.org/courses/list.jsp 
3) Odaberi lokaciju (možeš prijaviti do tri seminara) i pritisni Apply!
4) Napiši motivacijsko pismo (kratko i neformalno - čitat će ga tvoji kolege studenti, pokušaj se istaknuti i nasmijati ih!)
5) Pošalji mail na: mateja.kobescak@best.hr sa svojim imenom i prezimenom te slikom indexa (prva strana i strana s upisanom tekućom godinom studija). Tako ćemo utvrditi da si student i tvoj će se račun validirati te će tvoja prijava postati valjana.

Kraj prijava je 26.11. u 23h, a sve što trebaš za prijavu je napisati motivacijsko pismo i odgovoriti na tri pitanja. Više informacija možeš naći na stranici www.best.hr/seminari/prijava ili na našoj Facebook stranici https://www.facebook.com/BESTZagreb.
Ako imaš bilo kakvih pitanja ili nedoumica, javi se na: mateja.kobescak@best.hr

 

Spring courses_Map

BEST Zagreb je volonterska i neprofitna udruga, a dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja okuplja studente tehnoloških i tehničkih fakulteta s 96 sveučilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova uključivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska i stručna natjecanja.