BEST stručni seminar

BEST stručni seminar
19.04.2017.

Ne dopusti da završetkom ljeta završe i tvoji planovi za putovanjima, zabavom, druženjem, novim znanjima...

BEST ti ove jeseni nudi mogućnost da na različitim sveučilištima diljem Europe doživiš nezaboravno iskustvo i započneš novu akademsku godinu na najbolji mogući način- BEST - ovim stručnim seminarom.

U samo nekoliko jednostavnih koraka, učini ovu jesen najzabavnijom do sad:

1) Napravi korisnički račun na best.eu.org

2) Odaberi lokaciju (možeš prijaviti do tri seminara) i pritisni Apply!

3) Napiši motivacijsko pismo (kratko i neformalno - čitat će ga tvoji kolege studenti, pokušaj se istaknuti i nasmijati ih!), a u tome ćemo ti pomoći uz našu radionicu pisanja motivacijskih pisama koja će se održati ubrzo zato prati našu Facebook stranicu

4) Pošalji mail na: antonela.covic@best.hr sa svojim imenom i prezimenom, brojem iksice, fakultetom, smjerom, godinom studija, preslik indeksa s upisanim tekućim semestrom (nije potreban preslik prve str. indeksa). Tako ćemo utvrditi da si studenti i tvoj će se račun validirati te će tvoja prijava postati valjana

Prijave završavaju 7.5.2017. u 23h, a u prijavi dovoljno je napisati motivacijsko pismo i odgovoriti na tri pitanja.

Za više informacija prati našu Facebook stranicu: https://www.facebook.com/BESTZagreb, a više o seminarima možete naći na: www.best.hr/seminari/prijava.

Ako imaš još pitanja, potpitanja ili bilo kakvih nedoumica, javi se na: antonela.covic@best.hr

BEST Zagreb je volonterska i neprofitna udruga, a dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja okuplja studente tehnoloških i tehničkih fakulteta s 95 sveučilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova uključivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska i stručna natjecanja.