Natječaj za stipendiju za diplomski studij na Georgia Institute of Technology (Georgia Tech), SAD za ak. god. 2018./2019.

 Natječaj za stipendiju za diplomski studij na Georgia Institute of Technology (Georgia Tech), SAD za ak. god. 2018./2019.
06.10.2017.

Rok za prijavu je ponedjeljak 30. listopada 2017.

Zaklada Naumann-Etienne dodjeljuje stipendiju za diplomski studij (Masrer's degree) u trajanju od jedne do dvije godine na Georgia Institute of Technology (Georgia Tech) u Atlanti, SAD za akademsku godinu 2018/2019. Popis područja nalazi se u priloženom tekstu Natječaja. Kandidati sa završenim preddiplomskim studijem, izvrsnim akademskim dostignućima i dobrim znanjem engleskog jezika (TOEFL test prema Georgia Tec.h kriterijima) te koji zadovoljavaju kriterije na izabranom smjeru na Georgia Tech, a žele se natjecati za ovu stipendiju, trebaju do zaključno ponedjeljka 3o. listopada 2017.na adresu: Sveučilište u Zagrebu, Ured za medunarodnu suradnju, Trg Republike Hrvatske 14, 1oooo Zagreb, s naznakom: "Natječaj za stipendiju Zaklade Naumann-Etienne (Georgia Tech)" dostaviti u natječaju navedene dokumente.

Tekst natječaja Naumann-Etienne za 2018./19.

Natječaj je objavljen na sveučilišnim stranicama: http://www.unizg.hr/nc/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-studenata/ostale-mogucnosti-stipendiranja/.