Nositelj |
Suradnik |
ECTS bodovi: |
Studij: |
Šifra predmeta: |
SADRŽAJ PREDMETA
ISHODI UČENJA
Vrste nastave | sati | |
oznaka | Naziv | |
P | Predavanja | 10 |
A | Auditorne vježbe/seminar | 15 |
L | Laboratorijske vježbe | |
PK | Vježbe u praktikumu | |
S | Seminar | |
T | Terenske vježbe |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano |
---|
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano | |
---|---|---|---|
The Nutrients in Food | 364,70 kB | 02.09.2022. 17:05 | |
Grammar script | 50,97 kB | 02.09.2022. 17:05 | |
Food Technology | 26,11 kB | 02.09.2022. 17:05 | |
Biotechnology | 29,85 kB | 02.09.2022. 17:05 | |
Nutrition | 160,87 kB | 02.09.2022. 17:05 | |
Wine | 22,50 kB | 02.09.2022. 17:05 | |
Honey | 22,50 kB | 02.09.2022. 17:05 | |
Predrok | 130,20 kB | 02.09.2022. 17:05 | |
Promjena rasporeda predavanja | 130,07 kB | 02.09.2022. 17:05 |
Obvezna literatura
red. broj | Naziv |
1. | A. Šupih-Kvaternik: An English Reader for Food Technology and Biotechnology- Book One, Manualia Universitatis Studiorum Zagrabiensis, Durieux 2005. |
2. | Odabrani tekstovi na izvornom engleskom iz relevantne znanstveno-stručne literature |
Preporučena literatura
red. broj | Naziv – znanstveni i stručni časopisi: |
1. | Collins COBUILD- KEYWORDS IN SCIENCE&TECHNOLOGY, HarperCollinsPublishers, 1999. |
2. | New Scientist (odabrani članci iz područja studija) |
3. | Scientific American (odabrani članci iz područja studija) |
4. | Nature (odabrani članci iz područja studija) |
5. | Internet – odabrane stranice recentniih relevantnih sadržaja |