Kontakt podaci
Email: | dgabric@pbf.hr |
Telefon: | +385 4605002 |
Lokacija: 2. kat
Školovanje
Ustanova | Tema | Godina | |
Doktorat | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja | 2011 |
Diploma | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | Reološka svojstva bezglutenskih smjesa na bazi kukuruza | 2006 |
Zaposlenje:
Zvanje | Ustanova | Godina |
Poslijedoktorand na HRZZ projektu | Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Laboratorij za procese sušenja i praćenje stabilnosti biološki aktivnih spojeva | 2017 |
Osnivač, konzultatnt | Konzultantski ured "FoodSciTech", Utrecht, Nizozemska | 2014 - 2017 |
Istraživač | Institut National de la Boulangerie-Pâtisserie, Rouen, Francuska | 2011 - 2012 |
Istraživač | l'Ecole Nationale Vétérinaire, Agroalimentaire et de l'Alimentation Nantes-Atlantique, Nantes, Francuska | 2010 - 2011 |
Doktorand na EU FP6 Projektu | Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica | 2007 - 2009 |
Usavršavanje:
Ustanova | Mjesto | Godina |
l'Ecole Nationale Vétérinaire, Agroalimentaire et de l'Alimentation Nantes-Atlantique | Nantes, Francuska | 2008 |
l'Ecole Nationale Vétérinaire, Agroalimentaire et de l'Alimentation Nantes-Atlantique | Nantes, Francuska | 2007 |
Priznanja, nagrade, odličja:
2008 Biotehnička zaklada - potpora najboljim studentima i mladim istraživačima.
Vanjske poveznice:
ORCHID |
ResearchGate |
Google Scolar |
F6S |