Nositelj |
ECTS bodovi: |
Studij: |
Šifra predmeta: |
SADRŽAJ PREDMETA
ISHODI UČENJA
Vrste nastave | sati | |
oznaka | naziv | |
P | Predavanja | 20 |
S | Seminar | 15 |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano |
---|
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano | |
---|---|---|---|
![]() |
99,85 kB | 02.09.2022. 17:05 |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano |
---|
Obvezna literatura
Red. broj | Naziv |
1. | Branen, A.L., Davidson, P.M., Salminen, S. (2002) Food Aditives, Marcel Dekker, Inc. NewYork. |
Preporučena literatura
1. | Belitz, H.-D. Grosch, W., Schieberle, P. (2004) Food Chemistry, 3. izd., Springer-Verlag, Berlin. |