Projekti s gospodarstvom

 

  • Verica Dragović Uzelac i Kata Galić - Razvoj tri grupe nutritivno bogatih međuobroka i grickalica, dobivenih klasičnim sušenjem i liofilizacijom od lokalno uzgojenih domaćih starih i komercijalnih sorti rajčice, mrkve i jabuke (potpisan 21.12.2015.)
  • Jagoda Šušković - Razvoj probiotičkih proizvoda Podravke na bazi žitarica, 2013.-2016.
  • Ana Bielen – Kako će klimatske promjene utjecati na širenje račje kuge? – prilagodba smjernica za zaštitu zavičajnih vrsta slatkovodnih rakova u kontekstu klimatskih promjena, 13.06.2016.-01.11.2017.
  • Suradnja sa PIK Vrbovec – Ispitivanje utjecaja visokog hidrostatskog tlaka na mikrobiološku ispravnost, teksturu i boju hamburgera skladištenih tijekom 12 mjeseci, 2016.
  • S. Balbino (2016) Elaborat tehnicko-tehnološkog rješenja pogona za preradu mesa, Vajda Čakovec.
  • S. Balbino (2016) Elaborat tehničko-tehnološkog rješenja cokolaterije. Hedona Križevci.
  • Branka Levaj - Suradnja s Poljoprivrednom zadrugom Supetar, 2016