Znanstveni i stručni skupovi

 

6 ruj, 2022.

Sinergija znanosti, tehnologije, tržišnih tendencija, kontrole i sigurnosti hrane održati će se 04. listopada 2022. godine u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore
Rooseveltov trg 2, Zagreb

21 srp, 2022.

Poštovani/e,

pozivamo vas na Međunarodni samit o obnovljivim izvorima energije (INSORE 2023) te 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma (SA2023) koji će se održat u Valamar Lacroma**** hotelu Dubrovnik od 11. do 17. veljače 2023. godine.

14 srp, 2022.

Iznimno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas da će se 4. međunarodni kongres o sigurnosti i kvaliteti hrane „Jedno zdravlje“, održati u Dubrovniku, od 09. do 12. studenoga 2022.

1 lip, 2022.

Naši znanstvenici sudjelovali na izrazito uspješnom 7. Hrvatskom mikrobiološkom kongresu s međunarodnim sudjelovanjem u termama Sveti Martin, Sveti Martin na Muri, prošli tjedan od 24.-27. svibnja 2022., u organizaciji Hrvatskog mikrobiološkog društva i pod pokroviteljstvom i našeg Fakulteta.

29 tra, 2022.

EUROPEAN BIOPROCESS ENGINEERING COURSE

28 tra, 2022.

U zagrebačkoj Areni u tijeku je TIM ZIP EXPO 2022, najveći regionalni sajam za pekarstvo, slastičarstvo i konditorstvo na kojemu sudjeluje više od 40 tvrtki iz 10 europskih zemalja, a kojeg organiziraju TIM ZIP d.o.o. Zagreb, Richemont klub Hrvatska i Zaklada Ivan Bulić.

25 tra, 2022.

Čast nam je i zadovoljstvo što vam možemo po četvrti put poželjeti dobrodošlicu na međunarodnu znanstvenu i stručnu konferenciju „Natural resources, green technology and sustainable development/4-GREEN2022“

22 tra, 2022.

Najava 4. međunarodnog Kongresa o sigurnosti i kvaliteti hrane „Jedno zdravlje“

12 tra, 2022.

Dragi studenti,

 Suradnja Prehrambeno -biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, tvrtke TIM ZIP, Richemont kluba Hrvatske i Zaklade Ivan Bulić iznjedrila je tijekom godina brojne pozitivne rezultate u korist prehrambene znanosti i struke.

8 tra, 2022.

Krajem ožujka na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu  održana je završna konferencija projekta „Razvoj programa cjeloživotnog učenja u području prehrambene tehnologije, biotehnologije i nutricionizma primjenom HKO-a“.

{* *}