Opis programa

Popis obveznih i izbornih predmeta s brojem sati aktivne nastave potrebnih za njihovu izvedbu i brojem ECTS bodova

 

OBAVEZNI PREDMETI Nastavnici

Sati

(P+S)

ECTS
Sustavi proizvodnje hrane “Od farme do stola” Siniša Srečec  

45

20+25

5
Rizici u prehrambenom lancu Ksenija Markov  
Nives Marušić Radovčić 
Jadranka Frece

45

20+25

5
Kontrola kvalitete prehrambenih proizvoda Ksenija Marković 
Ksenija Markov
Jadranka Frece   
Mirjana Hruškar

45

20+25

5
Uvođenje sustava kvalitete i sigurnosti hrane Nives Marušić Radovčić    
Mirjana Hruškar

45

20+25

5
Analiza rizika Sanja Vidaček Filipec  
Marina Krpan 
Ksenija Markov

45

20+25

5
Ukupno upravljanje kvalitetom hrane

Mirjana Hruškar

Marina Krpan Ksenija Marković

45

20+25

5
Sljedivost i izvornost hrane

Mirjana Hruškar
Sanja Vidaček Filipec 

Marina Krpan

25

15+10

3
Zakonski propisi o hrani Ivana Rumora Samarin

25

15+10

3
Etika hrane Ivana Rumora Samarin

25

15+10

3
Znanost o potrošačima Irena Keser

25

15+10

3
Marketing

Marko Jelić

Marijo Ćaćić

30

20+10

4

IZBORNI PREDMETI

izvode se u obliku konzultacija prema odabiru studenta, svaki nosi 5 ECTS bodova, student bira dva od dolje ponuđenih predmeta

Nastavnici

Sati

(P+S)

ECTS

Higijensko inženjerstvo i dizajn opreme za prehrambenu industriju

 

 

Sanja Vidaček Filipec

Tibor Janči

45 5

Razvoj pekarskih proizvoda

 

Dubravka Novotni 
Nikolina Čukelj Mustač  
Bojana Voučko

45

 

5
Razvoj  proizvoda od voća i povrća Verica Dragović-Uzelac

45

 

5
Razvoj konditorskih  proizvoda  Draženka Komes 
Aleksandra Vojvodić Cebin

45

 

5
Razvoj  proizvoda na bazi ulja i masti   Dubravka Škevin

45

 

5
Razvoj mesnih i ribljih proizvoda

Nives Marušić Radovčić

Sanja Vidaček Filipec  

45

 

5
Razvoj  proizvoda  u vinarstvu Karin Kovačević Ganić

45

 

5
Razvoj  mliječnih proizvoda  Rajka Božanić

45

 

5
Pakiranje hrane

Mario Ščetar

Mia Kurek

45

 

5
Odnos hrana-zdravlje

Zvonimir Šatalić

Irena Keser

Ivana Rumora Samarin

45

 

5
{* *}