Doktorski radovi koji su u postupku ocjene

Red.br. Ime i prezime Naslov doktorskog rada Datum 30 dana prije objave Datum objave
1. Mirjana Galant Uklanjanje dušika iz otpadne vode primjenom granuliranoga aktivnoga mulja 03.08.2023. 13.09.2023.
2. Mia Ivanov Utjecaj visokonaponskoga električnoga pražnjenja na obradu modelnih sustava koji simuliraju otpadne vode iz proizvodnje maslinova ulja 31.08.2023. 03.10.2023.
3. Maja Galić Perečinec Utjecaj selena na akumulaciju lipida u morskoj mikroalgi Dunaliella tertiolecta tijekom različitih načina kultivacije 27.09.2023. 27.10.2023.
4. Ena Cegledi Optimization of extraction and encapsulation techniques of bioactive molecules from nettle (Urtica dioica L.) 27.09.2023. 17.11.2023.
5. Maja Mitrović Mikrobna raznolikost geotermalnih voda u Hrvatskoj 02.10.2023. 10.11.2023.
6. Zdenko Mlinar Optimiranje komercijalno dostupnih metoda izolacije RNK i detekcija koronavirusa (SARS-COV-2) u lancu hrane 03.10.2023. 17.11.2023.
7. Ema Kostešić Microbial diversity, functionality and metabolic activity of thermal biofilms in Croatia 24.10.2023. 30.11.2023.
8. Ana Huđek Turković Biološka aktivnost hidrokinona i nitrofurantoina i njihov utjecaj na proteomski profil stanične linije mokraćnoga mjehurA T24 25.10.2023. 01.12.2023.
9. Erika Dobroslavić Advanced extraction techniques and encapsulation of bay laurel (Laurus nobilis L.) leaf phenols 26.10.2023 08.12.2023.
10. Zdenka Pelaić Effect of UV-C irradiation and high hydrostatic pressure on shelf-life and quality of minimally processed potatoes (Solanum tuberosum L.) 13.11.2023. 15.12.2023.
11. Davor Oršolić Optimizing approaches and representations for predictive modeling of molecular mechanisms of action and binding affinities of bioactive molecules 18.11.2023. 05.02.2024.
12. Marinela Nutrizio Impact of high voltage electrical discharges and green solvents in extraction of bioactive compounds from selected Mediterranean herbs 06.02.2024. 08.03.2024.
13. Edin Hadžić Utjecaj topljivih prehrambenih vlakana na sportsku učinkovitost i odgodu umora u košarkaša 01.03.2024. 10.04.2024.
14. Danijela Šeremet Funkcionalni potencijal dobričice (Glechoma hederacea L.) – karakterizacija sastava i bioloških učinaka, inkapsulacija i inkorporacija u čokoladu 05.04.2024. 08.05.2024.
15. Dunja Molnar Utilization of fruit processing by-products and edible films for enhancing nutritional value, bioactive potential and extending the shelf life of cookies 09.04.2024. 11.06.2024.
16. Angela Matanović Genetičke modifikacije nekonvencionalnih kvasaca u svrhu proizvodnje 2,3-butandiola i L-laktata 25.04.2024. 11.06.2024.
17. Ana Puljko Wastewater as a source for the spread of resistance to third-generation cephalosporins and carbapenems to the aquatic environment 30.04.2024. 13.06.2024.
18. Vlado Crnek Utjecaj aeracije pri povišenom tlaku na biološku obradu otpadnih voda 05.06.2024. 22.07.2024.
19. Andrea Gross-Bošković Utjecaj proteina ličinke crne vojničke muhe (Hermetia illucens) u hranidbi pilića na kvalitetu pilećeg mesa 06.06.2024. 09.07.2024.
20. Tea Sokač Cvetnić Development of artificial neural network models based on near-infrared spectroscopy for the grape skin composting evaluation 05.05.2024. 07.06.2024.
21. Tomislava Grgić Non-thermal technologies for nutritional and technological improvement of oat and barley in flat bread 18.06.2024. 22.07.2024.
22. Ana Mandura Jarić Karakterizacija biološke aktivnosti i formuliranje inkapsuliranih sustava feniletanoidnih glikozida trave ive (Teucrium montanum L.) 21.06.2024. 25.07.2024.
23. Nina Čuljak Potencijalne terapijske biomolekule probiotika kao živih lijekova 27.08.2024. 04.10.2024.
24. Ivana Dodlek Šarkanj Utjecaj mikotoksina na senzorski profil craft piva korištenjem kvantitativne deskriptivne analize 06.09.2024. 17.12.2024.
25. Anica Bebek Markovinović Application of hurdle technology and 3D printing in the development of strawberry based functional food 13.09.2024. 15.11.2024.
26. Tea Štefanac Biološko uklanjanje dušika i fosfora u anaerobno-aerobno-anoksičnom procesu uz endogenu denitrifikaciju iz otpadne vode niskoga omjera ugljika i dušika 23.12.2024. 28.03.2025.
27. Andrija Karačić Utjecaj unosa kiseloga kupusa na sastav crijevne mikrobiote aktivnih športaša 27.02.2025. 30.03.2025.
28. Josipa Dukić Utilization of by-products and waste from sugar beet (Beta Vulgaris L.) processing by non-thermal extraction techniques 09.05.2025.  
         
         
{* *}