Popis obaveznih i izbornih predmeta s brojem sati kontaktne nastave potrebnih za njihovu izvedbu i brojem ECTS bodova.
Izborni predmeti skupine A:
Naziv predmeta | ECTS | Satnica |
---|---|---|
Prehrana žene kroz životnu dob | 3 | 25 |
Prehrana sportaša i vojnika | 4 | 50 |
Pretilost i pothranjenost | 4 | 50 |
Nova dostignuća u znanosti o prehrani | 2 | 25 |
Trajnost upakiranih proizvoda | 3 | 30 |
Probiotici i starter kulture | 3 | 39 |
Fitokemikalije u zaštiti zdravlja | 3 | 30 |
Izborni predmeti skupine B*:
Naziv predmeta | ECTS | Satnica |
---|---|---|
Biološka razgradnja organskih spojeva | 3 | 35 |
Osvježavajuća bezalkoholna pića | 3 | 35 |
Znanost o tehnologiji peradi i jaja | 3 | 38 |
Ekstruzija u prehrambenoj industriji | 3 | 35 |
Tehnologija prahova | 3 | 30 |
Minimalno procesiranje voća i povrća | 3 | 35 |
Kemija i tehnologija uživala | 3 | 35 |
Procesi prerade maslina i kontrola kvalitete | 3 | 35 |
Sladila | 3 | 30 |
Začinsko i aromatsko bilje | 3 | 35 |
Engleski jezik u struci 3 | 3 | 30 |
Proizvodnja jakih alkoholnih pića | 3 | 38 |
Odabrana poglavlja zelene kemije | 2 | 25 |
HPLC niskomolekulskih spojeva | 3 | 30 |
* Kao izborni predmet skupine B, student može upisati bilo koji obavezni predmet drugih studija bilo koji izborni predmet A ili neki od predmeta iz gore navedene tablice.