Popis obaveznih i izbornih predmeta s brojem sati kontaktne nastave potrebnih za njihovu izvedbu i brojem ECTS bodova.
Izborni predmeti skupina A:
Naziv predmeta | ECTS | Satnica |
Kemija i tehnologija žitarica | 10 | 120 |
Kemija i tehnologija mesa i ribe | 10 | 120 |
Kemija i tehnologija voća i povrća | 10 | 123 |
Kemija i tehnologija ulja i masti | 10 | 120 |
Kemija i tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda | 10 | 125 |
Kemija i tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda | 10 | 120 |
Kemija i tehnologija vina | 10 | 125 |
Izborni predmeti skupine B*:
Naziv predmeta | ECTS | Satnica |
---|---|---|
Biološka razgradnja organskih spojeva | 3 | 35 |
Osvježavajuća bezalkoholna pića | 3 | 35 |
Znanost o tehnologiji peradi i jaja | 3 | 38 |
Ekstruzija u prehrambenoj industriji | 3 | 35 |
Tehnologija prahova | 3 | 30 |
Minimalno procesiranje voća i povrća | 3 | 35 |
Kemija i tehnologija uživala | 3 | 35 |
Procesi prerade maslina i kontrola kvalitete | 3 | 35 |
Sladila | 3 | 30 |
Začinsko i aromatsko bilje | 3 | 35 |
Engleski jezik u struci 3 | 3 | 30 |
Proizvodnja jakih alkoholnih pića | 3 | 38 |
Odabrana poglavlja zelene kemije | 2 | 25 |
HPLC niskomolekulskih spojeva | 3 | 30 |
* Kao izborni predmet skupine B, student može upisati bilo koji obavezni predmet drugih studija bilo koji izborni predmet A ili neki od predmeta iz gore navedene tablice.