Upravljanje sigurnošću hrane

Sveučilište u Zagrebu    

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb, 24. srpnja 2024.

 

 

Obavijest o razlikovnim ispitima/semestru/godini na diplomskim studijima Sveučilišta u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta

 

 

Pravo prijave za upis na diplomske studije: Bioprocesno inženjerstvo, Molekularna biotehnologija, Nutricionizam, Prehrambeno inženjerstvo i Upravljanje sigurnošću hrane, imaju osobe koje suzavršile odgovarajući prijediplomski sveučilišni ili stručni studij i stekle najmanje 180 ECTS-a.

 

Za upis na diplomski studij UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE odgovarajući prijediplomski studiji su studiji u području biotehničkih znanosti, polja: prehrambena tehnologija, biotehnologija, nutricionizam i poljoprivreda.

 

 

1)      Kandidati koji su završili prijediplomski studij iz polja prehrambene tehnologije i nutricionizma ne upisuju razlikovne kolegije, odnosno razlikovne semestre/godine.

 

2)      Kandidati koji su završili prijediplomski studij iz polja biotehnologije i poljoprivrede upisuju razlikovni ispit:

-        Analitika prehrambenih proizvoda (5 ECTS)

 

 

Sastavila:

 

 

                                    Voditeljica diplomskog studija „Upravljanje sigurnošću hrane“

Prof. dr. sc. Mirjana Hruškar

{* *}