Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb, 24. srpnja 2024.
Pravo prijave za upis na diplomske studije: Bioprocesno inženjerstvo, Molekularna biotehnologija, Nutricionizam, Prehrambeno inženjerstvo i Upravljanje sigurnošću hrane, imaju osobe koje suzavršile odgovarajući prijediplomski sveučilišni ili stručni studij i stekle najmanje 180 ECTS-a.
Za upis na diplomski studij UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE odgovarajući prijediplomski studiji su studiji u području biotehničkih znanosti, polja: prehrambena tehnologija, biotehnologija, nutricionizam i poljoprivreda.
1) Kandidati koji su završili prijediplomski studij iz polja prehrambene tehnologije i nutricionizma ne upisuju razlikovne kolegije, odnosno razlikovne semestre/godine.
2) Kandidati koji su završili prijediplomski studij iz polja biotehnologije i poljoprivrede upisuju razlikovni ispit:
- Analitika prehrambenih proizvoda (5 ECTS)
Sastavila:
Voditeljica diplomskog studija „Upravljanje sigurnošću hrane“
Prof. dr. sc. Mirjana Hruškar