Kontakt podaci
| Email: | icanak@pbf.hr |
| Telefon: | + 385 1 4605 123 |
| Email: | iva.canak@pbf.unizg.hr |
Lokacija: Laboratorij za opću mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica, 4. kat
| Školovanje | |||
| ustanova | tema | godina | |
|
doktorirala (dr.sc.) |
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu | Karakterizacija probiotičke bakterije Lactobacillus plantarum O1 za biološko konzerviranje proizvoda akvakulture | 2020. |
|
diplomirala (mag.ing.bioproc.) |
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu |
Ispitivanje utjecaja Kex2p i aspartatnih proteaza iz porodice japsina na ugradnju Scw4p u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae |
2013. |
|
diplomirala (univ.bacc.ing.biotech.) |
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu |
Utjecaj inhibitora sinteze stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na njenu poroznost |
2011. |
| Zaposlenje | |||
|
Docent |
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Laboratorij za opću mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica | 2025.- | |
| Viši asistent | Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Laboratorij za opću mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica | 2021.-2025. | |
| Asistent | Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Laboratorij za opću mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica | 2014.-2020. | |
Nagrade i priznanja:
Popularizacija znanosti:
1. Sudjelovanje na HRT3 Treći element: Dobre bakterije (9. 4. 2015. u 21:30)
2. Sudjelovanje na HRT1 Znanstveni krugovi: Autohtone starter kulture (27. 11. 2015. u 14:45)