Telefon: | + 385 1 4605 287 |
Telefaks: | + 385 1 4836 072 |
Email: | anet.rezek.jambrak(at)pbf.unizg.hr |
ZAVOD ZA OPĆE PROGRAME ( Zavod VI) je osnovan 1996. godine kao sljednik Kabineta za općeprogramske osnove i ekonomiku, pri Zavodu za procesno inženjerstvo. Reorganizacijom Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Kabinet za općeprogramske osnove i ekonomiku je izdvojen iz Zavoda za procesno inženjerstvo, te je osnovan zaseban Zavod za opće programe u sklopu kojega su bili: Kabinet za Menadžment, Katedra za strane jezike u struci, Kabinet za društvene znanosti i Kabinet za tjelesnu i zdravstvenu kulturu. Temeljem Poslovnika o radu Zavoda PBF-a, 2. ožujka 2016. godine mijenja se naziv Kabineta za management u Kabinet za ekonomiju, a 29. listopada 2019. godine, FV donosi odluku o osnivanju Laboratorija za održivi razvoj u skolopu Zavoda za opće programe.
Laboratoriji i kabineti |
---|
Katedra za strane jezike u struci |
Katedra za tjelesnu i zdravstvenu kulturu |
Kabinet za ekonomiju |
Laboratorij za održivi razvoj |
Ime i prezime djelatnika | Titula | Funkcija |
---|---|---|
Anet Režek Jambrak | dr.sc. | redoviti profesor |
Marijo Ćaćić | mag. | viši predavač |
Neven Karković | prof. | viši predavač |
Ana Kovačić | prof. | viši predavač |
Dijana Njerš | prof. | viši predavač |
Lidija Podvalej | prof. | viši predavač |
Josipa Dukić | mag. ing. | asistent |
Marinela Nutrizio | mag. | asistent |
Naziv predmeta | Šifra predmeta | ECTS |
---|---|---|
Engleski jezik u struci 1 | 239332; 239468; 240348; 74367; 74369; 74371 | 1 |
Engleski jezik u struci 2 | 252774; 239343; 240366; 87087; 87088; 87089 | 1 |
Engleski jezik u struci 3 | 39859 | 3 |
Fizikalna svojstva hrane | 252799 | 5 |
Fizikalna svojstva složenih sustava - hrane | 32406 | 5 |
Marketing prehrambenih proizvoda | 66912 | 3 |
Njemački jezik u struci 1 | 239333; 239469; 240356; 74368; 74369; 74372 | 1 |
Njemački jezik u struci 2 | 256001; 239344; 240367; 87090; 87091; 87092 | 1 |
Njemački jezik u struci 3 | 39860 | 3 |
Poduzetništvo | 3 | |
Tjelesna i zdravstvena kultura 1, 2, 3, 4 | 252727; 252776; 252787; 252768; 252784;252794; 239334;240804; 240357; 239346; 240806; 240363; | 1 ECTS semestralno za studije Nutricionizma i Prehrambene tehnologije te 0,5 za studij Biotehnologije |
Naziv predmeta | Šifra predmeta | ECTS |
---|---|---|
Engleski jezik u struci 4 (Izborni kolegij) | 66859 | 3 |
Engleski jezik u struci 5 (Izborni kolegij) | 66861 | 3 |
Industrija 4.0 u biotehničkim znanostima | 253087 | 3 |
Menadžment | 53657; 53660; 253078; 253095 | 5 |
Njemački jezik struke 4 (izborni modul) | 3 | |
Njemački jezik struke 5 (izborni modul) | 3 | |
Održivost naprednih tehnika procesiranja hrane | 253085 | 3 |
Poduzetništvo | 3 |
Naziv predmeta | Šifra predmeta | ECTS |
---|---|---|
Održive tehnike procesiranja hrane i agro-prehrambenih nusproizvoda | 3 |
Naziv predmeta | Šifra predmeta | ECTS |
---|---|---|
Marketing | 4 | |
Menadžment | 4 |