Nositelj |
Suradnik |
ECTS bodovi: |
Studij: |
Šifra predmeta: |
SADRŽAJ PREDMETA
ISHODI UČENJA
PREDUVJETI ZA UPIS:
Vrste nastave | Sati | |
oznaka | Naziv | |
P | Predavanja | 10 |
A | Auditorne vježbe/seminar | 15 |
L | Laboratorijske vježbe | |
PK | Vježbe u praktikumu | |
S | Seminar | |
T | Terenske vježbe |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano |
---|
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano |
---|
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano | |
---|---|---|---|
Presentations Assessment Sheet | 17,83 kB | 02.09.2022. 17:05 |
Obvezna literatura
red. broj | Naziv |
1. | A. Šupih-Kvaternik: An English Reader for Food Technology and Biotechnology- Book Two, Manualia Universitatis Studiorum Zagrabiensis, Durieux 2005. |
Preporučena literatura
red. broj | Naziv – znanstveni i stručni časopisi: |
1. | New Scientist (odabrani članci iz područja biotehnologije) |
2. | Scientific American (odabrani članci iz područja biotehnologije) |
3. | Collins COBUILD- KEYWORDS IN SCIENCE&TECHNOLOGY, HarperCollinsPublishers, 1999. |
4. | Nature (odabrani članci iz područja biotehnologije) |
5. | Internet- odabrane recentne relevantne stranice na izvronom engleskom jeziku |