Nositelj |
ECTS bodovi: |
Studij: |
Šifra predmeta: |
SADRŽAJ PREDMETA
ISHODI UČENJA
PREDUVJETI ZA UPIS:
Vrste nastave | sati (PT studij) | sati (N studij) | |
oznaka | naziv | ||
P | Predavanja | 30 | 30 |
A | Auditorne vježbe | ||
L | Laboratorijske vježbe | 45 | 30 |
PK | Vježbe u praktikumu | ||
S | Seminar | ||
T | Terenske vježbe |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano |
---|
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano | |
---|---|---|---|
Skripta I. Landeka | 3,86 MB | 02.09.2022. 17:05 |
Obvezna literatura
red. broj | Naziv |
1. | H.D. Belitz, W. Grosch, P. Schieberle, Food Chemistry, 3rd ed. Springer Verlag, Berlin, 2004. |
2. | S. H. Pine, Organska kemija (prijevod I. Bregovec, V. Rapić), Školska knjiga, Zagreb, 1994. |
3. | N. Jurković, V. Bojanić, Mikroskopska istraživanja namirnica biljnog podrijetla, Skripta za vježbe, PBF, 1999. |
4. | V. Rapić, Postupci priprave i izolacije organskih spojeva, Školska knjiga, Zagreb, 1994. |
5. | V. Rapić, Nomenklatura organskih spojeva, Školska knjiga, III izmijenjeno i nadopunjeno izdanje, Zagreb, 2004. |
Preporučena literatura
red. broj | Naziv |
1. | J. McMurray, Fundamentals of Organic Chemistry, Brooks/ Cole-Thompson Learning, Fifth Edition, Pacific Grove, USA, 2003. |
2. | O.R. Fenema, Food Chemistry, 2nd ed. Marcel Dekker Inc. New York 1985. |
3. | T.P. Coultate, Food: The Chemistry of Its Components, 4th ed. Royal Society of Chemistry, Cambridge, 2002. |