Nositelj |
ECTS bodovi: |
Studij: |
Šifra predmeta: |
SADRŽAJ PREDMETA
ISHODI UČENJA
PREDUVJETI ZA UPIS:
Vrste nastave | sati | |
oznaka | naziv | |
P | Predavanja | 10 |
A | Auditorne vježbe | |
L | Laboratorijske vježbe | |
PK | Vježbe u praktikumu | 7 |
S | Seminar | 8 |
T | Terenske vježbe |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano |
---|
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano |
---|
Obvezna literatura
red. broj | Naziv |
1. | American Dietetic Association, www.eatright.org |
2. | World Health Organization, www.who.int |
3. | British Nutrition Foundation, www.nutrition.org.uk |
4. | Ovid, http://gateway.ut.ovid.com |
5. | American Society for Nutritional Sciences, www.nutrition.org |
Preporučena literatura
red. broj | Naziv |
1. | I. Elmadfa, E. Anklam, J. S. Konig (2003) Modern aspects of nutrition -Present Knowledge and Future Perspectives, Karger. |