Nositelj |
ECTS bodovi: |
Studij: |
Šifra predmeta: |
SADRŽAJ PREDMETA
ISHODI UČENJA
PREDUVJETI ZA UPIS:
Vrste nastave | sati | ||
oznaka | naziv | ||
P | Predavanja | 20 | |
A | Auditorne vježbe | ||
L | Laboratorijske vježbe | 45 | |
PK | Vježbe u praktikumu | ||
S | Seminar | ||
T | Terenske vježbe |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano |
---|
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano | |
---|---|---|---|
Predavanja [12] | 02.09.2022. 17:05 | ||
PRAKTIKUM | 3,94 MB | 02.09.2022. 17:05 | |
Interna skripta | 1,73 MB | 02.09.2022. 17:05 |
Obvezna literatura
red. broj | Naziv |
1. | Predavanja u PDF-u |
2. | Praktikum: N. Vahčić, M. Hruškar, K. Marković: „Analitičke metode za određivanje osnovnih sastojaka u hrani” |
Preporučena literatura
red. broj | Naziv |
1. | Food Analysis, Fourth Ed. Editor: Nielsen, S.S., Springer Science+Business Media, LLC, New York, NY, USA, 2010 |
2. | James, C.S. (1995) Analytical Chemistry of Foods, Blackie Academic&Professional, Glasgow, NZ |
3. | Official Methods of Analysis of AOAC International, 19th Ed. 2012. Editor: Dr. George W. Latimer, Jr. |