Kontakt podaci
Telefon: | + 385 1 4605 043 |
Telefaks: | + 385 1 4605 497 |
Email: | mgrba@pbf.hr |
Email: | marina.krpan@pbf.unizg.hr |
Lokacija: Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji, 4. kat
po dogovoru
Datum rođenja: 17. veljače 1977.
Mjesto rođenja: Zagreb
Školovanje | |||
ustanova | tema | godina | |
diplomirao - la | Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu | Tvari arome probiotičkih jogurta s dodatkom voća | 2001 |
magistrirao - la | Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu | Razvoj i validacija HPLC metode za određivanje nukleotida u hrani za dojenčad | 2007 |
doktorirao - la | Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu | Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad | 2011 |
Zaposlenje | ||
zvanje | ustanova | godina |
znanstveni novak | Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu | 2001-2002 |
asistent | Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu | 2002-2012 |
viši asistent | Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu | 2012-2014 |
docent | Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu | 2014- |
izvanredni profesor | Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu | 2019- |
Usavršavanje (tjedan dana i dulje) | ||
ustanova | mjesto | godina |
Friesland Coberco Dairy Foods | Atena, Grčka | 2002 |
Campden& Chorleywood | Budimpešta, Mađarska | 2002 |
Biotehniška fakulteta, Univerza v Ljubljani | Ljubljana, Slovenia | 2012-2013 |
Znanstvena djelatnost:
Radovi indeksirani prema SCI/CC: 8
Radovi indeksirani u sekundarnim publikacijama: 2
Radovi u domaćim i međunarodnim zbornicima: 6
Sudjelovanje na znanstvenim skupovima u zemlji i inozemstvu: 18
Poglavlje u sveučilišnom udžbeniku: 1
Priznanja, nagrade: