Kontakt podaci
Telefon: | 01 4605 043 |
Email: | sajredini@pbf.hr |
Email: | sasa.drakula@pbf.unizg.hr |
Lokacija: Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji, 4. kat, soba 167
po dogovoru
Školovanje | |||
ustanova | tema | godina | |
diplomirala | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | Određivanje udjela mineralnih tvari u hrani za dojenčad | 2013. |
doktorirala | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšane arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljene trajnosti | 2020. |
Zaposlenje | ||
zvanje | ustanova | godina |
stručni suradnik u sustavu znanosti i visokom obrazovanju | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 2015.-2017. |
asistent | Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu | 2017.- |