ECTS bodovi: |
Studij: |
Šifra predmeta: |
SADRŽAJ PREDMETA
ISHODI UČENJA
PREDUVJETI ZA UPIS:
Vrste nastave | sati | |
oznaka | naziv | |
P | Predavanja | 20 |
A | Auditorne vježbe | |
L | Laboratorijske vježbe | 15 |
PK | Vježbe u praktikumu | |
S | Seminar | |
T | Terenske vježbe |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano |
---|
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano | |
---|---|---|---|
Predavanja [9] | 02.09.2022. 17:05 |
Obvezna literatura
red. broj | Naziv |
1. | Predavanja u PDF-u |
Preporučena literatura
red. broj | Naziv |
1. | Morten Meilgaard, Gail Vance Civille, B. Thomas Carr: Sensory Evaluation Techniques, 4th Ed., CRC Press, Inc. Boca Raton, Florida, USA 2006. |
2. | Herbert Stone, Joel L. Sidel: Sensory Evaluation Practices 3rd Ed., Elsevier Academic Press San Diego, California, USA, 2004. |
3. | Harry T. Lawless, Hildegarde Heymann: Sensory Evaluation of Food, Principles and Practices, 2nd Ed., Springer Science+Business Media, LLC, New York, NY, USA, 2010. |
4. | Tormod Naes, Per B. Brockhoff, Oliver Tomić: Statistics for Sensory and Consumer Science, A John Wiley ans Sons, Ltd, Chichester, UK, 2010. |