Nositelj |
Suradnik |
ECTS bodovi: |
Studij: |
Šifra predmeta: |
SADRŽAJ PREDMETA
Internacionalna prehrana i hrana njihov utjecaj na zdravlje, fitokemikalije i zdravlje, antioksidanti i prevencija bolesti, fitoestrogeni, funkcionalna hrana i zdravlje, dodaci prehrani, mineralne tvari i zdravlje, a tijekom izrade seminarskog rada student će proširiti spoznaje s obzirom na osobni interes.
ISHODI UČENJA
Oblici provođenja nastave: | Sati | |
predavanja | 10 | |
seminari | 10 | |
vježbe |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano |
---|
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano |
---|
Red. br. |
Naziv |
1. | Znanstveni radovi |
2. | L.K.Mahan, S.Escott-Stump (2004) Krause's Food, Nutrition & Diet Therapy. 11 th ed., Elsevier. |
3. | American Dietetic Association, www.eatright.org |
4. | British Nutrition Foundation, www.nutrition.org.uk |
5. | World Health Organization, www.who.int |
Dopunska literatura
Red. br. |
Naziv |
1. | British Nutrition Foundation, www.nutrition.org.uk |
2. | World Health Organization, www.who.int |