Nositelj |
Suradnik |
ECTS bodovi: |
Studij: |
Šifra predmeta: |
SADRŽAJ PREDMETA
ISHODI UČENJA
Vrste nastave | sati | |
oznaka | naziv | |
P | Predavanja | 20 |
A | Auditorne vježbe | |
L | Laboratorijske vježbe | |
PK | Vježbe u praktikumu | |
S | Seminar | 15 |
T | Terenske vježbe |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano |
---|
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano |
---|
Obvezna literatura
red. broj | Naziv |
1. | Skripta pripremljena za modul |
2. | Grosvenor, M. B., Smolin, L. A. (2010) Nutrition Science & Applications, John Wiley & Sons Inc., NY. |
3. | Ministrastvo poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva R Hrvatske, Vodič za označavanje, reklamiranje i prezentiranje hrane - 8. izdanje, 2013. |
4. |
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva R Hrvatske, Vodič o navođenju hranjivih vrijednosti hrane - 2. izdanje, 2013. |
5. | Piramida pravilne prehrane, www.mypyramid.gov |
Preporučena literatura
red. broj | Naziv |
1. | Hrvatska agencija za hranu, www.hah.hr |
2. | American Dietetic Association, www.eatright.org |
3. | World Health Organization, www.who.int |
4. | European Food Safety Authority, http://www.efsa.europa.eu/en/efsajournal/pub/s1009.htm |