Nositelj |
ECTS bodovi: |
Studij: |
Šifra predmeta: |
SADRŽAJ PREDMETA
ISHODI UČENJA
Nakon uspješno svladanog predmeta studenti će moći:
Vrste nastave | sati | |
oznaka | naziv | |
P | Predavanja | 15 |
A | Auditorne vježbe | |
L | Laboratorijske vježbe | |
PK | Vježbe u praktikumu | |
S | Seminar | 10 |
T | Terenske vježbe |
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano |
---|
Naziv datoteke | Veličina | Ubačeno/mijenjano |
---|
Obvezna literatura
red. broj | Naziv |
1. | Skripta pripremljena za modul |
Preporučena literatura
red. broj | Naziv |
1. | Wiley Encyclopedia of Food Science and Technology, http://www.knovel.com/knovel2/Toc.jsp?BookID=681 |
2. | World Health Organization, www.who.int |
3. | American Dietetic Association, www.eatright.org |
4. | British Nutrition Foundation, www.nutrition.org.uk |